Køb flere hvidevarer på én gang og spar penge

Butik med hårde hvidevarer
Køb flere hvidevarer på én gang og spar penge
Henrik Andersen
-
18/03/2023
-

Hvis du gerne vil spare penge på dine hvidevarer, så er det en god idé at købe flere på n gang. Selvom du handler hos en større kæde, så kan du næsten altid få rabat, hvis du køber flere produkter i samme omgang. Du kan derfor med fordel prutte om prisen, hvis du vil have et afslag – også selvom det kan være nervepirrende. Få gode råd til, hvordan du gør, her.

Der er mange penge at spare

Når du skal købe hvidevarer, så er det ofte en halvdyr fornøjelse. Derfor kan det være en god idé at overveje, om du har brug for flere produkter på én gang. Hvis du for eksempel skal købe en ny vaskemaskine, så kan det også være, at du også har brug for en ny tørretumbler eller opvaskemaskine – og det kan du bruge til at forhandle med.

Hvis du handler hos en større kæde, så kan du ofte få rabat, når du samler flere produkter i en ordre Det kan være en god idé at undersøge, hvilke tilbud butikken har på hvidevarer, og om der er særlige kampagner eller tilbud på flere produkter, hvis du køber dem sammen. Se de bedste tørretumblere her.

Du kan altid forhandle om prisen

Mange butikker er villige til at give en rabat, hvis du bare tager dig mod til at spørge om det – og det gælder altså også de større kæder. Det kan dog være en anelse nervepirrende at forhandle om prisen på en vare, hvis du ikke har prøvet det før. Derfor kan det være en god idé at forberede dig på forhånd ved at undersøge priserne.

Dem kan du sammenligne med priser i andre butikker, så du har en idé om, hvad en fair pris er. Det er også altid en god idé at være venlig og høflig over for sælgeren og vise interesse for produktet, men samtidig gøre det klart, at du ikke har tænkt dig at købe dem til den fulde pris, når nu du køber flere ad gangen.

Hvis sælgeren ikke vil gå med til at give dig en bedre pris, hvis du både køber et køleskab på tilbud og en ny kummefryser, så kan du i stedet forsøge at få ekstra service med i købet – eksempelvis gratis levering eller montering. Det vil de ofte være tilbøjelige til, da priserne generelt er sat lidt højt selv hos de større kæder.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!